Jaka piękna katastrofa :)))

Jaka piękna katastrofa :)))

Postprzez Rozum » 24 maja 2010, o 22:33

Widzieliście rozpierduchę na frondzie? Biedactwa pożarły się z adminami o .... kasę :)))). Normalnie kopia rozpadu politicusa z 2005 r.

A jak im 2 lata temu przepowiadałem, to mnie mieli za oszołoma. No i się doigrali. Niby mają rację, mądrzy są niektórzy, ale psychicznie to takie duże dzieci. W sumie to nawet zabawne jest.
Zielony plankton ożywia nie tylko ocean
Rozum

Re: Jaka piękna katastrofa :)))

Postprzez anonim » 27 maja 2010, o 21:40

Ostatnio tam rzadko zagladałem. O co chodzi z tą kasą?
Secesja na ffrondzie?
anonim

Postprzez Rozum » 31 maja 2010, o 19:03

Zasadniczo tak. Zmienili im rednacza, a potem admina, dodatkowo biedaczki dowiedzieli się, że kasa, którą wpłacają na stowarzyszenie nie należy do nich, bo sami do niego nie należą. No i się obrazili, że już forum nie jest takie otwarte jak kiedyś i założyli sobie własną tajną grupkę wsparcia (coś jak res-politicus). I podobnie jak resowcy u nas, tak oni trollują na ff.
Normalnie leczyć się na schizofrenię powinni.
Rozum

Postprzez anonim » 5 lip 2010, o 09:22

Mam wrażenie wynikajace z bytności na forach jak i z realu że nikt tak (żadna inna opcja polityczno światopoglądowa) nie żre sie tak zajadle między sobą i z innymi jak prawicowcy.
Widać to taka opcja mentalna nietolerancyjna, nieuznająca kompromisow i innego sposobu myślenia niż własne , gotowi przedsięwziąć wszelkie środki by zniszczyć oponenta.
Ja tam czasem z rzadka wchodzę zakładając wcześniej maskę przeciwgazową, przeczytam to i owo i jak mnie coś wyjatkowo zbulwersuje to piszę zdanie lub dwa (rzucam jakąś zgryźliwość) choć wiem, że nikt z użytkowników tego nie przeczyta ponieważ mam zablokowane konto.
anonim

Postprzez anonim » 5 lip 2010, o 09:26

takie zablokowane wypowiedzi mozna wykryć tam w ten sposób że liczba wypowiedzi na stronie głownej forum jest wieksza niż faktyczna liczba oc4ecna na stronie danego watku.
anonim

Postprzez anonim » 5 lip 2010, o 09:28

"oc4ecna" - korekta - miało być obecna
anonim

Postprzez Dr hab. Watson » 6 lip 2010, o 16:03

Rozum napisał(a):Biedactwa pożarły się z adminami o .... kasę :)))).

Tak w ogóle, to nie chciałbym się narzucać, ale: viewtopic.php?f=7&t=776

Rozum napisał(a):Normalnie kopia rozpadu politicusa z 2005 r.

Chcesz tak łatwo zabić mit o naszej wyjątkowości?
Żyję.
Dr hab. Watson
Administrator

Postprzez anonim » 26 lip 2010, o 15:34

zagladalem na FF (oczywista w masce przeciwgazowej) i co dziwne, nie zauwazylem naszego znajomego Dropa. Czyzby poległ biedaczysko na polu bitwy? Czy tez przystał do rebeliantów (tam to juz wogóle nie mam odwagi wejść nawet w podwojnej masce i skafandrze ołowianym)?
anonim

Postprzez Rozum » 2 sie 2010, o 20:27

Tyż rebelya. Ale tam to już jest hardkor. W stylu na poważnie rozważane, czy nie rozbił się "podmieniony" samolot, a prawdziwy z Prezydentem uprowadzili i ich torturują wyciągając tajemnice państwa.
Rozum

Postprzez Dr hab. Watson » 4 sie 2010, o 15:00

Rozum napisał(a):Tyż rebelya. Ale tam to już jest hardkor. W stylu na poważnie rozważane, czy nie rozbił się "podmieniony" samolot, a prawdziwy z Prezydentem uprowadzili i ich torturują wyciągając tajemnice państwa.

Jesteś pewien, że na poważnie ??
Żyję.
Dr hab. Watson
Administrator

Następna strona

Powrót do Luźne pogaduszki