Zukow napisał(a):Jezus Chrystus był by zapewne pierwszym który żadał by jego zamknięcia. Ale co tam, mamy wolność, wiec jak chcą ludzie słuchac Ojcusia Rydzyka, niech to robią.
Aha, a skąd wiesz, może rozmawiałes z Nim w Krolestwie Niebieskim?
Od ok 15 Polska jest w wolna wiec jesli sa takimi wielkimi partiotami jak mówią to by wrócili. Poza tym ci socjalisci z ZSRR i III Rzeszy są bliższi tobie niż mnie. Narodowy socjalizm czy komunizm narodowy, co to za róznica? Wszedzie jest najgłubsza z wszytskich religii - Nacjonalizm.
A wiesz co to przywiązanie do ziemi ktora Cie zywi? Jesli mieszka sie kilkadziesiat lat poza ojczyzną czuje sie przywiazanie, prace, dzieci, rodzine, przyjacioł...
W jakim sensie socjalisci z ZSRR i III Rzeszy są blizszi mnie niz Tobie? Jak ktos kto sprzeciwia sie socjalizmowi pod kazda postacią moze byc rowniez socjalistą? :lol: :lol:
Rozumie, nie takie przypadki bywały - dzisiaj nawet Lepper jest socjalliberałem.
A co do nacjonalizmu, obawiam sie ze nie wiesz o czym mówisz a nacjonalizm sprowadzasz do bojówkarzy z ONR. To socjalisci i wszelkiej masci lewica wypaczyła sens tego słowa co dobrze wyjasniono na prawicy.net
http://prawica.net/index.php?q=node/1835